Jag kommer inte ihåg när jag kom ihåg senast

En dröm! jag kommer ihåg....iaf delar ur den...

så här vare...

Jag var på en fest i nån lägenhet, inte alls mycke folk, och jag kände ingen. Men de fanns en person där(ingen aning om vem) som jag verkade känna, vi satt iaf å snacka och han drog fram lite Hasch och frågade om jag vill ha, (full som man va) "jajamen!". drog ett halsbloss och gick därifrån.
Bara kort efter så börjar alltidng snura, och då menar jag verkligen snurra (som om man har kört den där leken  när man ska ha pannan mot en pinne och snurrat 40 varv) och jag kände mig som gelé när jag dansade runt.
OCh jag kollade ner på mina fötter och kollade om dom med snurrade..."näe, de verkar bara vara allt annat". och när jag kollade upp så skulle jag gå ner för en bred trappa med röd matta å massa vakter överallt, så då blev man ju tvungen att försöka gå rakt, men jag dansade som en Barbapappa upp och ner och svängde fram och tillbaka medans jag gick ner för trappan, och kände hur dum jag måste se ut. För nu var jag plötsligt i en trappa, i ett köpcenter, men de var fortfarande en massa med vakter. Men jag dansade vidare på min Gelé dans ner för trappan och tog ibland några skutt upp för att få bättre dans moves.
En av vakterna kommer fram och undrar om allt är OK, jag känner att jag känner mig lite yr, men de är allt. haha.
Han undrar om jag druckigt något, och jag säger "Jag ska inte ljuga konstapeln , men lite har jag druckigt, men inte så mycke så jag skulle bli så här full." Påstår att nån lagt nåt i min drink osv. hehe.
Dagen efter, som kommer genast, mår jag hur bra som helst och sitter nu vid ett nytt bord, nykter. Dock håller samma kills som senast på att lägga upp två linor, som vi ska dra i oss. Och jag fegar då ur, och säger att jag vill bara ta halva för jag har aldrig dragit nån förut!
Till svar får jag "Ähh..de är ju störtskönt, inget att oroa sig för" sedan finar han till linan med en linjal.
"Men va fan, jag har inte döds längtan" tycker jag.
"Ähh..de blir bara som en skit bra dyng fylla! en sån där fylla där man är så full att när man står i kön in på korgen, att man bara lixom... om man känner för så bara kramar man personen framför, vem de än är..."

men de slutade med att väckarklockan ringde och tvätt tiden kör igånd, men fy fasen va de snurrade där ett tag! och krama nån framför i krog kön :S haha de var helt sjukt

Kommentarer
Postat av: jossee

kommer du ihåg när du skrev sist?? uppdatera lite ;P

2009-01-21 @ 19:22:08
URL: http://jossee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0