Jag kommer inte ihåg när jag kom ihåg senast

En dröm! jag kommer ihåg....iaf delar ur den...

så här vare...

Jag var på en fest i nån lägenhet, inte alls mycke folk, och jag kände ingen. Men de fanns en person där(ingen aning om vem) som jag verkade känna, vi satt iaf å snacka och han drog fram lite Hasch och frågade om jag vill ha, (full som man va) "jajamen!". drog ett halsbloss och gick därifrån.
Bara kort efter så börjar alltidng snura, och då menar jag verkligen snurra (som om man har kört den där leken  när man ska ha pannan mot en pinne och snurrat 40 varv) och jag kände mig som gelé när jag dansade runt.
OCh jag kollade ner på mina fötter och kollade om dom med snurrade..."näe, de verkar bara vara allt annat". och när jag kollade upp så skulle jag gå ner för en bred trappa med röd matta å massa vakter överallt, så då blev man ju tvungen att försöka gå rakt, men jag dansade som en Barbapappa upp och ner och svängde fram och tillbaka medans jag gick ner för trappan, och kände hur dum jag måste se ut. För nu var jag plötsligt i en trappa, i ett köpcenter, men de var fortfarande en massa med vakter. Men jag dansade vidare på min Gelé dans ner för trappan och tog ibland några skutt upp för att få bättre dans moves.
En av vakterna kommer fram och undrar om allt är OK, jag känner att jag känner mig lite yr, men de är allt. haha.
Han undrar om jag druckigt något, och jag säger "Jag ska inte ljuga konstapeln , men lite har jag druckigt, men inte så mycke så jag skulle bli så här full." Påstår att nån lagt nåt i min drink osv. hehe.
Dagen efter, som kommer genast, mår jag hur bra som helst och sitter nu vid ett nytt bord, nykter. Dock håller samma kills som senast på att lägga upp två linor, som vi ska dra i oss. Och jag fegar då ur, och säger att jag vill bara ta halva för jag har aldrig dragit nån förut!
Till svar får jag "Ähh..de är ju störtskönt, inget att oroa sig för" sedan finar han till linan med en linjal.
"Men va fan, jag har inte döds längtan" tycker jag.
"Ähh..de blir bara som en skit bra dyng fylla! en sån där fylla där man är så full att när man står i kön in på korgen, att man bara lixom... om man känner för så bara kramar man personen framför, vem de än är..."

men de slutade med att väckarklockan ringde och tvätt tiden kör igånd, men fy fasen va de snurrade där ett tag! och krama nån framför i krog kön :S haha de var helt sjukt

Fotboll

För er som inte vet så har jag bytt fotbollslag nu, har börjat lira för IFK uppsala! ett as skönt gäng med många roliga individer.

vi lirade också en liten cup som heter  AUF cup om jag inte minns fel. gick iaf hyffsat för oss. 1x15 min matcher i gruppspelen och 1x25 i kvart, semi och final. Fossball reglar i övrigt. 5 utespelare och målvat =6 spelare totalt i vardera lag på planen.

på onsdagen den 26e november så var jag inte spel klar trots, men laget tog sig vidare från den gruppen som kom 4 av 5 lag, men de räkte för avansemang. sedan på fredagen 29nov var de så var de bara 2 lag av 4a som tog sig vidare(fortfarande gruppspel).
men de gick väldigt bra för oss, började knackligt med en 1-1 match där vi ändå hade stort övertag, men lyckas inte sätta dit bollen. Sedan i nästa match hade vi igen total dominans och vann med 3-0 och sedan nästa matche med 2-1.
jag var hyffsat nöjd med min instats 2 mål på 3 1*15 min matcher. och efter som vi vann gruppen med de resultatet så fick vi möta favoriterna GUSK ett lag som precis klivit upp i div 2. Dom var väldigt bra enligt min mening och vi kom inte alls upp i den klass som vi kan, och fick även se oss besegrade med 2-1 efter att dom gjort mål i sista minuten.

Vårat mål gjordes av mig :D där jag enligt min mening, stressade deras högerback ända lägst ner i deras höger hörn och sser att ahn ska lobb passa bollen till sin back kollega och slänger mig för att bryta men styr bollen i stället rakt mot mål, målvakten som försöker fånga bollen når tatchar in bollen i mål =)

jaja, nu blire jobb! hare gött hej!

Julmarknad!

I lördags kom Josse till vår.. hrm ...enkla lägenhet. Och livade upp stämmningen, måste och tilläga att Jonas också var här i ca 10 min :D kort men givande besök.

Vi andra söp oss lite snea och begav oss ner på stan.
Och efter en kväll på Saluhallen, ett gäng ny intryck och en kebab som fyllde magen så begav vi oss hem.

Dagen efter gick vi upp tidigt, var faktiskt uppe redan 0930! :O  och gjorde oss i ordning för att dra på julmarknad! :)
Slitna och aningen bakis jobbade vi oss ändå in i matchen och satt på tåget som avgick från Uppsala c kl 1109 :)

Träffade Jonas enligt beräknat i Stockholm och sen struttade vi runt ett bra tag tills vi fick gå och möta upp nästa man på "knark Mcdonalds!" ;) Tommy, anslöt sig därefter också till vår lilla grupp!
Vi gick å gick å gick, fikade, kollade på grejer. Jonas var den som var duktigast på att hitta presenter, hitta några stycken, medans vi andra var lite sämre och inte hittade nån :P
      Josse å Jonas på Julmarknad =)
Vi sa hej då till Josse å Tommy och gick runt på stan en stund, var in å luktade på masa teer i en te-butik, de var kul :D
men vi tog 5 pendeln till Jonas Mormor och Morfar som bjöd på Sjömansbiff och glass med hallon till efterätt och satte och sedan ner i soffan och prov smakade lite olika glögger! Skit mysigt =)
hehe och enligt Bertil(Morfar) så var en av glöggarna för blaskig så vi var tvungen att spätsa lite. hehe helt klart kul =)

var sedan hemma i min lägenhet vid 23 tiden.

har inte hänt så mycke mer, förutom att jag nu har lagat till mIn Rödvinsmarinerade fläskfile med potatissallad och Pepparsås som jag hade tänkte bjuda syrran på, men hon kom för sent på kvällen! aja nu ska jag tillbaka till min måltid!

Tuff tuff

Öl spel

Satt å funderade på lite på alla tråkiga gamla kort ölspel man kör genom tiderna och vart sugen på att hitta nåt nytt!
Detta var vad jag fann

The setup

En st serveringsbricka med kant på
Ett st plastglas per person samt ett extra.
En väldigt massa kapsyler

Ställ brickan på ett bord, gärna ett runt sådant. Sätt extraglaset i mitten och sedan sätter alla sig runt brickan och placerar ett st glas på denna i en ring runt mitt-glaset. Därefter fyller sedan varje deltagare "sitt" glas med en slatt öl. Alla hjälps åt att fylla mittglaset med en lika stor slatt. En slatt är ca 0,5-1 dl öl.

The Game

Målet är att alla ska bli toklarmade genom att man kastar kapsyler i sina motspelares glas. En valfri spelare börjar och tar en kapsyl, måttar, och försöker pricka valfri motståndares glas. Träffar man så kapsylen hamnar i glaset måste motspelaren dricka upp ölen i glaset och därpå fylla upp med sin egna öl.

Därefter går turen medsols till nästa deltagare som upprepar proceduren.

Prickar man mittglaset dricker man sin egen öl plus mittglaset öl. Som bonus måste dessutom alla andra dricka sin öl. Man fyller återigen sitt eget glas. Personen som träffade mittglaset måste fylla upp detta med sin öl.

Så håller man på.

Det roliga är alla de små specialregler man kan lägga till. Vi brukade köra med samtliga nedan:

Specialare

- Om man prickar en motståndares glas, men kapsylen sjunker inte till botten utan flyter istället, så ropar man "FLOATER". Gör man detta innan motståndaren har lyckats peta ner din kastade kapsyl under ytan så måste denna dricka ett extra glas öl.

- Kontring. Om du prickar ett glas så ges din motståndare möjligheten att "kontra", dvs att försöka pricka ditt glas. Lyckas motståndaren så går turen över till dig. Den som först missar måste räkna antalet kapsyler i sitt glas och dricka det antalet muggar öl (eller slattar, man fyller ju endast med 0,5-1 dl öl).

- Brickmiss. Oj, någon missade hela jämra brickan! Under motståndarnas jubel måste då personen dricka samtliga ölglas som står på brickan. Detta kan med fördel utnyttjas om man anländer sent till capsningen och man vill dricka ikapp. Tre medvetna brickmissar på raken ordnar biffen och sätter skräck i din omgivning.

- Vill man omanligt gå och pinka så säger man "Piss" innan man kepsar och försöker därefter pricka sitt eget glas. Träffar man så dricker man ur, placerar sitt glas upp och ned på brickan och går sedan och hänger ut. Missar man så får man vänta på sin tur igen. Under detta varv bukar man upptäcka att ALLA försöker träffa ens glas. Varför? Jo, man har ju deklarerat att man är pissenödig och det måste ju utnyttjas. Går man och pinkar utan att man sagt "piss" och träffat sitt glas så drabbas man av evig skam.

- Om man tvekar på att dricka sin öl så kan motståndarna bryta ut i sång. Lyckas de sjunga klart sången innan du druckit ur så är vi tillbaka i skamvrån. Sången lyder: Drink it up you soldier warrior, drink it up you soldier, chip chip chip, azumba zumba zumba.

- Om man kepsar out of turn, det vill säga innan det är ens egen tur så drbbas man av bestraffning. Innebär att man måste tömma sitt glas.

- En spyhink stod alltid nära till hands då vi capsade. Tips från coachen... Spyr man så drabbas man inte av skam utan bör efteråt sträcka manligt på sig och fortsätta spelet som om inget hade hänt.

Spelet är hittat


RSS 2.0