Målarna!

Idag, eller snarare igår, så fick vi veta att de skulle bli visning på våran lägenhet kl 12 vilket betyder att vi inte kan vara hemma då :P

Ante och jag gick därför upp till radhuset som vi håller på att flytta till för att måla taket i köket :D hm... De var lät lättare än va de va!
När vi kom upp till radhuset så ser vi en jävelst snygg kvinna! som står och putsar fönstret i huset brevid, nästan så man höll på att trilla in i häcken. de var en MILF, vi vet att hon har 3 barn med nån gubbe där. Så hon måste bara vara de. Vi längtar båda tills vi ska flytta nu! :D

Vi kom in och fick först problem med att hitta utrustning vi skulle använda, ringde pappa och fick reda på att dom använt den till tepet klistret =/ doh..! Hopp... men vi tänkte vi skulle försöka iaf. hehe. Vi hittade en redan använd "roller" som var mer röd än vit. Vi skulle ju måla vitt i taket ;-)
Ante som hittade "rollern" och blötter den, utan att jag visste de, och kommer sedan fram mot mig och sätter spin på den framför mitt ansikte, och skrattar högljudt! medans jag blir sur och måste tvätta ansiktet. Men de gick snabbt över.

men först skulle vi ju få upp målafärgs burken och eftersom vi bara hade en sax och stängt in oss i köket med en massa papper hängande över dörrarna, så ville vi inte gå ut och hämta nåt annat, så vi kämpade först en stund med saxen tills vi kom på att de inte gick! Då fick vi kämpa oss ut och fixa en skruvmejsel som de inte heller gick så bra med.. så vi slog sönder locket! haha. (Men bara ett litet hål) :P Och när vi fick de där hålet så vända jag på locket och de visade sig ligga en massa smuts på de, som givevis hamnade i den vita färgen!..doh! Vi kollade på varandra och suckade, och gapskrattade sen! hahaha! och då fick vi den smarta iden att hämta toapapper och ta bort smutsen i färgburken :D
men vi lyckades inte så bra eftersom vi bara täckte över smutsen med ny färg :S Sen så visste vi inte vart vi skulle göra av toapappret , så vi slängde de i toan.
Ante - Ähh..släng de i toan.
Christian - Får man verkligen göra de..? hehe (samtidigt som vi slängde ner pappret med färg på i toan)
(kort paus)
Sen säger vi samtidigt:
Ante - Vad är de värsta som kan hända?
Christian - jag spolar! haha

De visade sig att de inte var de smartaste kanske. eftersom färgen fastnade i toan! och vattnet blev vitt! hahaha.!!!

Sen gick vi tillbaka till målandet..Som sagt skulle vi prova färgen på en kartong bit, för att kolla så att den inte färgades röd...men de glömde vi och körde rakt på taket på engång, men de gick bra...som tur var.
Men de visade sig att alla inte är född till målare. haha. vi var grymt dåliga! och de var ganska jobbigt för armarna. så vi orkade bara halva rummet och då såg de så dåligt ut att vi gick hem igen.

Är de nån som behöver två takmålare så är de bara att säga till :D

RSS 2.0