Snö? Ja...!

Ja, nu har snön kommit till Uppsala iaf. Och med detta inebär ju vissa problem. Bilar, bussar får problem att ta sig fram på nyheterna här nere så rekommenderar man att inte ta bilen till jobbet, "utan åk kommunalt"! Visst de är ju smart kan man ju tycka, men när dom ställer in busarna på morgonen och taxi bilarna inte kan ta sig fram och tågen är typ 5-30 min sena är de inte lätt att komma till jobbet. och inte på tal om jobbet är i panik när man jobbar på arlanda :P

Men nog har man ju saknat snön, jag trodde faktiskt jag skulle bli snö lös i år, men nu sitter jag här och hoppas på att dom hinner ploga undan snön innan jag ska till jobbet imorrn!

I morse var jag lagom glad när jag först märkte att jag måste plumsa igenom 1dm snö tills jag kommer till gångvägen och sedan går i andras fotspår, och sedan komma fram till tågstationen bara för att upptäcka att mitt tåg är 20 min sent.
Och ännu roligare när man kommer fram till jobbet precis i tid och allt är mer kaos än reda.

har iaf tagir några härliga bilder från min promenad hem från tåget.
                  
jag i snön!                       vid 4 tiden                                  imorse

                 


Valet i USA

Jag vet, jag vet, de var ett tag sedan jag skrev nu, men hur kan man undgå ett sånt här tillfälle när nåt så OTROLIGT roligt och spännande händer där borta i de fantastiska landet USA, dom är så coola så jag har tagit mig i akt att spana in deras allra bästa val kommentarer ;)

när tex Palin ska förklara hennes arbete som guvernör i Alaska vad som gör henne utrikespolitiskt kvalificerad:
- De är våra nära grannar och man kan faktiskt se Ryssland från land här i Alaska, från en ö i Alaska.
Hmm....ja nu ska jag nog rösta på er...... eller när hon babblar vidare :

- Det är väldigt viktigt när man överväger nationella säkerhetsfrågor med ryssarna att när Putin höjer huvudet och de kommer in i USA:s luftrum. Vart, vart kommer de? Jo, Alaska.


och här är nog anledningen till att John Maccain förlorade...
- Jag tror att ni har märkt att senator Obamas anhängare har sagt en del rätt fula saker om västra Pennsylvania på sistone (publiken buar). Och jag kunde inte vara mer enig med dem. . . Jag kunde inte vara mer oenig med er. . .

Kalla mig obildad men jag läste för några timmar sen om USA faksitks sitter inne på en större statsskuld än sverige.
alla vet ju att sverige sitter på en statsskuld med ca 100,000 kr/invånare, men de roliga med USA är dom som är så fantastiska... har en statsskuld på ca 1,600,000 kr/invånare...hmmmm!...Och nu vill ja se på när Obama ska fixa detta samtidigt som allt annat dravel han har lovat.

Tack för ni har läst detta och jag skulle vilja tacka Palin och Maccain för några lysande invändnignar, önska Obama lycka till med sitt nya liv! Länge leve USA!


RSS 2.0