Vinnare av värmecupen 2008!

Just nu: Jag känner mig trött, sliten, hungrig, mår illa, kallsvettas, kramp i vader, ont i magen och har definitivt inte tillräckligt med vätska i kroppen... men de känns så jävla underbart!!!!! :D

Igår(15e mars) efter förlusten mot Alnö, så bestämde jag och Sjölén för att vi ska ladda riktigt denna gång!
Vi åkte först ner och kollade på Stödes damlag tillsammans med Johan bergman som också var där, men tyvärr förlorade dom och åkte ur Värmecupen =/
Därefter åkte vi vidare till Ica för att inköpa ett sexpak 2,8or och en chips påse! Och drog hem å kollade på Melodifestivalen, ingen av oss var nöjda med resultatet ur den komedin... Vi såg även Timrå pissa på Modo och tog sin tredje raka seger, bara en till nu! sen vart de massa koll på Björn gustavsson via youtube :P och lite fotboll! Kom i säng runt 1 tiden! kanske inte vart så bra laddning iaf ! :P

Idag(16e mars) har varit en sjuuukt jobbig dag! idag var vi tvungna att kliva upp tidigt för att möta Kuben(ett lag som precis åkt ur div 2) efter en jämn match så slutar den oavgjort och Uffe sätter våran första straff klockrent! (som vanligt) medans en av deras ex-proffs spelare sjkuter rakt på våran målvat som lätt räddar bollen! och vi var vidare till semifinal! :D
Där väntade Sund(ett div 4 lag som vi kommer möta i serien), som inte alls var särskilt pigga, där slutade matchen 2-0 till oss där jag stod för båda målen ;D

FINAL mot Lucksta(ännu ett div 4 lag) som var otroligt taggade! Matchen började att vara jämn och efter att jag gjort ett dröm mål, svårt att beskriva.. Men jag sprang på en nickskarv från Ted, när jag skulle får med mig bollen i full fart, med 3 lucksta spelare i haserna, så hamnade bollen så högt upp att jag var tvungen att nicka med mig den 2 ggr och fick sedan ner den på marken! och ryckte sen ifrån dom nån decimeter och kunde klappa till bollen med vänster foten på nån slags halv volly in i de högra krysset! jag säger bara Once in a life time :D

Vi hade även 3 spelare ur laget med i Cupens dreamteam! Dom 3 spelarna var jag själv(forward), Johan Sjölén(mittfältare) och Johan Bergman(back)


Jag måste även skryta med att jag vart Cupens skyttevinnare! :)

klart slut, mål sprut!
image63

Citat ur Lokalfotbollen.
I kvartsfinalen lyckades Stöde göra om sin bedrift från DM och slå ut div. III-laget Kuben. Dock först efter straffläggning denna gång. Mållöst vid full tid betydde att straffar fick avgöra. Ulf Strömberg satte sin straff medan Kalle Ståhl fick se sig besegrad av Stödes eminente keeper Joakim Strömblad.
I semifinalen mot Sund var Christian Mattsson den store hjälten tack vare sina två mål.
Finalen mot Lucksta blev en thriller. Mattsson gjorde 1-0 och det höll ända till det bara återstod en halv minut. Då kvitterade Lucksta och finalen skulle avgöras på straffar. Historien från kvartsfinalen upprepade sig. Strömberg satte sin första straff - och Jocke i målet räddade. Därefter följde rena "TV-puckhögen" med en lycklig målvakt underst i högen.

Måste bara få med de där :D


Födelsedag nr 23

Dagen börjar bra! jag känner mig pigg som fan! :) Bestämmer mig för att jag ska vara positivt och glad till allt som händer idag!

Kollar ut...spö regn...jippii!! Aja, jag ler och tänker att lite regn ska inte förstöra min dag!!

Börjar gå/halka/gå på vatten ner till statoil , eftersom jag får skjuts därifrån... hon är sen.. jag står i regnet å sjunger för mig själv :D inte helt tråkigt faktiskt :)Dagen börjar bra! jag känner mig pigg som fan! :) Bestämmer mig för att jag ska vara positivt och glad till allt som händer idag!

Kollar ut...spö regn...jippii!! Aja, jag ler och tänker att lite regn ska inte förstöra min dag!!

Börjar gå/halka/gå på vatten ner till statoil , eftersom jag får skjuts därifrån... hon är sen.. jag står i regnet å sjunger för mig själv :D inte helt tråkigt faktiskt :)
Dagen glider på som vanligt, förutom att de haglar in sms typ hela tiden :) tack för alla dom :)
Under lunch rasten så kom jag på att jag hade ju fått ett brev till Ica i Sidsjön, jag trodde väll egentligen att jag skulle få nå skit från banken, men aja måste ju hämta den iaf, så jag blåste upp dit med firmabilen och hämtade upp ett paket som verkligen inte så ut att komma fråna banken! :D Sprang ut till bilen igen och rev upp paketetsom ett barn på julafton. De visade sig vara en så jäkla snyggt tröja från Maja å Lina :D haha lovar att använda den ofta! 

I min positivt anda så slutar jag lite innan 5 faktiskt och blir upphämtad av Birgitta(för att slippa bli blöt), regnet öser fortfarande ner, och jag snabbare mig fram till bilen bara för att upptäcka att jag just klivit i en vattenpöl som är lika djup som mina gympaskor :S haha, men men , jag lyckades fortfarande ta de på ett bra sett!
Sen när vi kommer hem så är våran parkering utanför huset som en stor vattenpöl den också. Så jag tar världens skutt ut ur bilen till fast mark, för att sedan gå tillbaka och kliva i vatten pölen, när jag ska stänga bildörren :S

Jag tar en dusch, vilar framför datorn en stund. och sedan så kommer manne förbi och chockar mig lite med en present faktistk! 4 glas med olika drink ingridienser på sidorna! kung som fan de! slipper man fundera vad man ska hälla i glaset för nåt :D hehe. Därefter blev de fika, jag måste ge ett plus åt mandeldrömmarna, brukar vanligtvis inte äta drömmar för jag tycker dom smular mer än dom smakar :P men dom här var riktigt goda :)
Jag har även fått en ris-påse en sån där man kan värma i micron och lägga på nacken! myck inteligent present eftersom jag ofta har ont i axlarna nuförtiden :) tack Birgitta :) ganska roliga historia där faktiskt...
Jag satt på mitt rum (hade just kommit hem) och hon kommer in och ger mig paketet och säger
-  "den här är gjord av barn"(hon är skit stolt)
-" öhh, va är de barnarbete?!?!" (jag chockad)"skojjar du?"
- "va..näe!....eller jaaaaha!! haha nej de är några barn i min klass som gör såna"

haha tror ni jag vart lite chockad när hon säger att de är barn oms gjort den... haha jag kan maddela att jag är inte för barnarbete ;)

image62

tack för alla som uppvaktat mig  igår på min 23e  födelsedag!

Hoppas jag inte glömt nån detalj bara :P

FANS JÄVLA HELVETE!!!

Var ett tag sedan jag skrev nu.. ska kolla om man fortfarande har tekniken :P

Fys perioden är nu slut i fotbollen och så här löd första träningen efter..

Jag kom dit exakt till träningens start (puh..inga böter) vanligt uppvärming och diskussion om den nya "svordoms-regeln".. de vart en kortare debatt och vi kom fram till att vi måste försöka att inte svära på planen och måste nu träna på de! därför infördes nu 20 kr i böter för den som svär på planen!

vi körde först 5 min 2 tatch spel, där jag var den enda att göra mål, genom en vrist lobb över Jocke i målet ;)

Sedan tidigare har vi infört att vi kör matcher hela träningarna förutom uppvärming osv :P tränaren delar in laget i 2 lag innan matcherna startar och sen kör lagen (vanligtvis) 3 matcher och dem i de lag som vinner 2 eller 3 matcher får 1poäng, och i slutet av säsongen så räknar man vilka som fått flest poäng, och den personen får då ett utlovat pris.

(jag var oranga laget)
Match 1, oranga tar enkelt hem den matchen med 4-1, jag gör 3 mål, känns bra :) fick många fina passningar och löpbollar :)

Match 2, efter ha fått en ordentlig utskällning av vår tränare Carström så skärper de Vita laget till sig och lyckas vinna med 1-0.

1-1 i matcher inför sista...

Match 3, Vita laget får ett tidigt mål, som vi fullständigt bjuder på... Vi i oranga kämpar hårt för att få till en kvittering! tillslut så slåt Staffan en genomskärare efter kanten som jag springer först på och lyckas på nåt sätt få med mig den i straff området göra tunnel på linus och skjuta in reduceringen :D Strax efter slinker min första svordom som förmodligen fortfarande ekar ute på västhagen!

Inga poäng idag, bara minus i kassan... FANS JÄVLA SKIT!!! :)

RSS 2.0